Over mij

Mijn naam is Loes Lageschaar. Ik ben 38 jaar en woon samen met mijn lieve vriend Arjan en onze grote trots, onze zoons Wout & Gijs (3 & 0 jaar oud), op een heerlijk plekje in Lichtenvoorde. We wonen in een oud monumentaal huis aan de rand van het centrum. De eerste jaren dat we hier woonden waren we flink wat avonden en alle weekenden druk met klussen. Sinds de komst van de kids staat de verbouwing op een laag pitje. Er wordt nu geklust wanneer we zin hebben.

Los van het moederschap dat natuurlijk sowieso een flinke impact heeft, heeft de geboorte van de kids ook andere veranderingen met zich meegebracht. Ik heb altijd fulltime gewerkt, waarvan de laatste 10 jaar in een managementfunctie. Met name de eerste jaren na mijn studie was ik heel carrièregericht. De wil om te blijven leren, mezelf te ontwikkelen en te presteren was groot en heeft mij ook veel gebracht. Ik heb diverse banen gehad waarin ik verschillende kanten van mezelf kon ontplooien. Eerst in de hotelwereld en later in managementfuncties, gecombineerd met sport en gezondheid.

Naast mijn werk volgde ik in mijn vrije tijd vaak nog een studie. Onder andere Psychologie, NLP en Persoonlijk Leiderschap staan op mijn cv. Niet direct relevant voor mijn werk, maar ik volgde de studies vanuit persoonlijke interesse. Ontzettend leerzaam en leuk! Ook mijn mooie buitenlandavonturen zijn gebeurtenissen waar ik nog regelmatig en met een grote glimlach aan terugdenk. Zoals mijn vrijwilligerswerk in Ghana, en het backpacken in mijn eentje door Australië en Azië. Waardevolle ervaringen die me, samen met mijn carrièreverleden, hebben gemaakt tot wie ik nu ben.

De afgelopen jaren, en zeker ook sinds de komst van Wout, ben ik bewust(er) gaan nadenken over mezelf en mijn toekomst. Welke kant wil ik op? Wat wil ik nog meer, naast moeder zijn? Wat maakt mij gelukkig? Wat is mijn missie? Eigenlijk kon ik deze vragen gemakkelijk beantwoorden:
ik wil er voor anderen zijn, anderen helpen en hen gelukkig(er) maken!

Eén van mijn zussen zei:
“Begin dan voor jezelf! Jouw oprechte interesse en aandacht voor de ander, jouw enthousiasme en positieve instelling zijn genoeg om anderen te helpen. Meer heb je niet nodig!”

En zo ontstond Leef met Loes. Een bedrijf waarin al mijn verschillende kanten samenkomen. Alles wat ik de afgelopen jaren heb gedaan, ervaren en geleerd valt op zijn plek. Ik heb al zolang ik me kan herinneren een passie voor gezond en lekker eten, voor genieten, lekker in beweging zijn en mensen helpen. Ik houd van goede, diepgaande gesprekken en heb naast mijn uitgesproken vrolijke kant ook rustige, luisterende eigenschappen. In mijn werk als leefstijlcoach kan ik al die kanten van mij combineren.

Heb je vragen of wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op, ik vind het leuk om van je te horen!